Vi forhandler Formthotics såler. Sålerne er et unikt produkt til afhjælpning af smerter i knæ, hæl, skinneben og achillessene, nedsunken forfod samt almindelig ømhed og træthed i fødderne.

Fødderne får sine naturlige krumninger tilbage, og du opnår perfekt stødabsorbering.

 

 

 

 

 

GLA:D  - godt liv med artrose i Danmark

 

Vi er blevet certificeret GLA:D klinik. Godt Liv med Artrose (slidgigt) i Danmark er et specialiseret trænings- og undervisningsprogram med dokumenteret effekt. Undervisning og træning nedsætter dine smerter og øger dit aktivitetsniveau.

 

For mere information klik her

 

Se klinikkens folder her

 

 

Fysioterapien Læsø tilbyder medicinsk akupunktur med henblik på smertelindring og muskelafspænding. Vi bruger akupunktur i kombination med fysioterapeutisk behandling og træning.

Læs mere ...

Kom ned i gear med en afslappende massage. Vi tilbyder nu wellness massage. Du får en afslappende massage, hvor du bestemmer, om det er for hele kroppen eller et bestemt fokusområde.

Læs mere ...

Hos Fysioterapien Læsø tilbyder vi holdtræning i fysiopilates. En skånsom og virksom træningsform, som du kan få et stort udbytte af.

Læs mere ...

Trivsel på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen. Mange mennesker har skavanker og fysiske gener, som kan reduceres eller helt undgås ved hjælp af ergonomisk optimale omgivelser i dagligdagen.

Læs mere ...

Ved dit første besøg hos Fysioterapien Læsø får du en fysioterapeutisk undersøgelse. Ud fra denne lægger vi sammen en behandlingsstrategi. Undersøgelse, behandling, råd, vejledning og information er en naturlig del af vores behandlingsforløb.

Læs mere ...

DF-logo

Facebook